Vores profil

Hos Point Auto ønsker vi at være en seriøs bilforhandler med langvarige kundeforhold.

Indehaveren Khaled A. Shakrie startede med at købe og sælge biler allerede som 18 årig. Det har altid været drømmen at blive bilforhandler, hvorfor han i 2005 startede virksomheden Point Auto i Aarhus.

Han har efterhånden mange års erfaring og sælger mere end 350 biler om året. Den erfaring kommer vores mange kunder til gode, hvor vi altid vægter, at kunden også forbliver tilfreds efter handlen er afsluttet.

 

Alle vores biler bliver gennemgået af vores kyndige mekaniske samarbejdspartner inden de forlader vores bilhus. Vi vil altid sørge for, at du føler du er i trygge hænder når du handler med os, også når det gælder indsigt i bilens tekniske stand m.m.

Hos Point Auto sælger vi brugte biler til nogle af landets skarpeste priser. Selvom prisen er i bund, er kvaliteten i top. Hos Point Auto står vi for tryghed, kvalitet & god service. Vi bestræber os altid på, at hver enhver kunde får en god oplevelse når man handler hos os.

Se hvad vores kunder siger om os

Fra 2005 og indtil 2017 havde vi primært fokus på eksport af biler. Herefter ændrede vi konceptet, hvor vi nu fokuserer primært på detailsalg af biler i til kunder over hele Danmark.

Eksport af biler er stadig et forretningsområde for os, og du kan finde vores biler til eksport her: https://home.mobile.de/POINTAUTO#ses

I 2014 udvidede vi med 500m2 ekstra salgsplads og et helt nyt kontor, som matcher vores ambitioner. 

Vi har i 2018 fået lavet plads til endnu flere biler samt endnu et salgskontor på over 45 m2

 

Point Auto har et stort netværk i både Danmark og udlandet, så hvis du har et ønske om en specifik bil, så finder vi den til dig.                                              

 

Har du biler på hjernen (og i hjertet) så kig forbi vores bilhus i Højbjerg i Aarhus S, eller kontakt os på mail eller telefon.

Vi er altid fleksible, så kontakt os også for en aftale udenfor normal åbningstid på mail eller tlf.  38422999, eller direkte på mobil 60656200/26229887.

Kontakt os

Vi glæder os til at byde dig velkommen…